گزارشی از برگزاری اردوهای جهادی در مناطق محروم کاشمر و سرخس

ساخت وبلاگ
 
گزارشی از برگزاری اردوهای جهادی در مناطق محروم کاشمر و سرخس
 
وقت خاکی شدن
نویسنده : تمدن - مهدیان

اردوهای جهادی که با هدف محرومیت زدایی و خودسازی در مناطق محروم و روستاهای دورافتاده با حضور قشر جوان علاقه مند برگزار می شود در راستای لبیک گفتن به بیانات رهبر معظم انقلاب، مقابله با هجمه ضد فرهنگی دشمن و تلاش برای عمران و به سازی روستاهای محروم است. این روز ها شهرستان های محروم سرخس  و کاشمر پذیرای بیش از 400نفر از دانشجویان گروه های بسیج سازندگی است که در روزهای پایانی تابستان عزم خود را جزم کرده اند تا با محرومیت زدایی از روستاهای مرزی و دور افتاده شهرستان سرخس  و کاشمر وظیفه خود را به انجام برسانند. با برگزاری این اردوها فرصتی فراهم شد تا از نزدیک در جریان فعالیت این گروه های جهادی در شهرستان های سرخس و کاشمر قرار گیریم.
 فعالیت در رشته تخصصی
حسن صداقت نیا، دانشجوی رشته الهیات دانشگاه فرهنگیان که به شهرستان  سرخس سفر کرده است،  به خبرنگار ما گفت: دانشجویانی که برای انجام فعالیت های فرهنگی اعزام می شوند در زمینه تخصصی خودشان فعالیت می کنند.خواهران دانشجو حاضر در اردو های جهادی در رشته های مختلفی همچون علوم تربیتی، روان شناسی، قرآن، دینی و ... کلاس هایی را برگزار می کنند و به زنان روستا آموزش می دهند.همچنین برادران روحانی نیز در بحث های فرهنگی مانند مشاوره خانواده، سبک زندگی، اقتصاد مقاومتی و ... همایش هایی برگزار می کنند. وی افزود: خواهران دانشجو در چهار گروه 10 نفره در روستا های آصف آباد، دولت آباد، قله قصاب و شیر تپه مستقر می شوند و برنامه های فرهنگی را اجرا می کنند.
نخبه پروری
 حجت الاسلام حمید غیاثی از طلاب مدرسه علمیه عباسقلی خان مشهد نیز گفت: ما با هدف نخبه پروری و محرومیت زدایی این جا آمده ایم. نخبه پروری بحث خود سازی جهاد گرهاست.وی اظهار کرد: در برنامه های نخبه پروری حلقه معرفت و جلسات پرسش و پاسخ توسط دانشجویان گروه های جهادی برگزار می شود.وی اضافه کرد: برای روستاییان بحث های مشاوره خانواده و کلاس های احکام، عقاید و اخلاق و همچنین برای نوجوانان پسر کلاس های ورزش، معارف، قرآن و ... را برگزار می کنیم.
اعزام 60 گروه جهادی
سید محمد صادق موسوی معاونت سازندگی بسیج دانشجویی خراسان رضوی که در اردوی جهاد شهرستان سرخس حضور داشت به خبرنگار ما گفت: در تابستان امسال 60 گروه جهادی توسط گروه های بسیج دانشجویی به بیش از 100 روستا و نقاط محروم استان سازماندهی و اعزام شدند که از این تعداد 10 گروه جهادی به روستاهای محروم بخش های مرکزی و بخش مرزداران شهرستان سرخس اعزام شدند که در این اعزام ها بیش از 200 نفر از دانشجویان مراکز آموزش عالی و دانشگاه های شهرستان مشهد حضور داشتند.
وی افزود: برادران دانشجوی اعزامی به بخش مرزداران سرخس در حوزه های عمرانی، فرهنگی، اقتصاد مقاومتی و خواهران دانشجوی اعزامی به بخش مرکزی سرخس در عرصه های آموزشی و فرهنگی کلاس های خیاطی،  گلدوزی و احکام فعالیت دارند.
وی در باره اهداف اردو های جهادی دانشجویی گفت: اصولا بسیج دانشجویی سه هدف را دنبال می کند، ابتدا خودسازی دانشجویان، دوم تربیت نیروهای هم تراز انقلاب و سوم کمک به از بین بردن فقر است. علی نصیریان، بخشدار مرزداران سرخس درباره نقش اردوهای جهادی در محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی گفت: فعالیت های مفید و خوبی توسط بسیج سازندگی در زمینه عمرانی، فرهنگی و اجتماعی صورت گرفته و کمک هایی در سه نقطه از جمله تامین مصالح که با بخشداری و دهیاری ها بوده در اجرای تفاهم نامه انجام شده و حدود 20 میلیون تومان کمک کرده اند. علی نصیریان افزود: با توجه به پراکندگی و محرومیت در بخش مرزداران سرخس می طلبد از قبل یک برنامه مطالعاتی با گروه های جهادی بسیج سازندگی انجام شود و با توجه به نیازهایی که هر روستا دارد اجرا شود.
حضور 300 بسیجی و طلبه
 فرمانده سپاه کاشمر که در جمع بسیجیان اردوی جهادی حضور یافته بود،گفت: حضور بی ادعای بسیجیان که در دورترین نقطه شهرستان کاشمر حاضر شده اند و به مردم محروم روستاها خدمت رسانی می کنند،ارزشمند است. سرهنگ سازگار با اشاره به این که مردم روستاهای قراچه، تجرود، پایین دره، بندقرا، قصون و خضربیگ در مدت 24 روز میزبان دانشجویان و طلاب بسیجی در قالب اردوی جهادی هستند، اظهار کرد: این اردوی جهادی متشکل از 40 طلبه و 260 دانشجوی بسیجی است که در دو دوره 12 روزه در خصوص به سازی و آماده سازی حسینیه و مساجد، ساخت خانه عالم، کف سازی حیاط مدرسه، برطرف کردن مشکلات بهداشتی و نیز ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی فعالیت می کنند.  وی با اشاره به ساماندهی 250 برادر و 50 خواهر شرکت کننده در اردوی جهادی هجرت 3 در روستای دوردست و محروم کوهسرخ یادآور شد: برگزاری کلاس ها و جلسات آموزشی در راستای تأمین معاش و بهره برداری از امکانات و استعدادهای موجود در روستاها، برپایی نمایشگاه، برگزاری دوره های آموزشی با رویکرد سبک زندگی اسلامی، آموزش بهداشت و برگزاری کلاس‌های تربیتی از فعالیت‌های اردوی جهادی دانشجویی است.  فرمانده سپاه کاشمر با بیان این که شرکت کنندگان در این اردوها علاوه بر آشنا شدن با فرهنگ کار و تلاش خود را برای ورود به جامعه ‌بزرگ‌تر و بازار کار آماده می‌کنند، تصریح کرد: دلجویی و تفقد از روستاییان و رساندن پیام ولایت و امامت مبنی بر این که قشر کم برخوردار فراموش نشده اند از اهداف اصلی برگزاری این اردوها در مناطق محروم است. سرهنگ سازگار خاطر نشان کرد: در این اردوی جهادی، جهادگران دو هزار و 400 متر بتن ریزی مدرسه روستای بندقرا، ساخت خانه عالم روستای قصون، به سازی حسینیه و مسجد روستای کریز، گچ کاری حسینیه و ساخت پایگاه بسیج روستای پایین دره، مرمت و دیوارکشی مدرسه روستای تجرود و برگزاری فعالیت های آموزشی در روستای قراچه را با هزینه ای حدود دو میلیارد ریال انجام می دهند./ شماره : 19352 -     ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۳ شهريور/ روزنامه خراسان رضوي
خبرگزاری ساریکا...
ما را در سایت خبرگزاری ساریکا دنبال می کنید

برچسب : گزارشی از برگزاری مراسم عید فطر,گزارشی از برگزاری عزاداری ماه محرم, نویسنده : sarikaa بازدید : 213 تاريخ : دوشنبه 22 شهريور 1395 ساعت: 21:35